{{::langctrl.mainTitle}}

{{::langctrl.countryTitle}}

{{langctrl.choosenCountry}}

{{::langctrl.langTitle}}

{{langctrl.choosenLanguage}}
{{lines.Product.Name}}

{{lines.PriceInfo.Price}} {{mainctrl.currencySymbol}}{{lines.PriceInfo.AdjustedPrice}} {{mainctrl.currencySymbol}}

{{::basket.Texts.ColorText}}: {{lines.Product.DominantColor.Text}}

{{::basket.Texts.SizeText}}: Shoe size

{{basket.Texts.NumOfItemsText}} {{basket.Cart.TotalCount}}

{{basket.Texts.TotalWithoutDiscountText}}

{{::basket.Texts.FreeShippingText}} {{basket.Cart.PriceInfo.ShippingPrice}} {{mainctrl.currencySymbol}}

Discount

{{::basket.Texts.TotalWithDiscountText}}

{{::basket.Texts.ProductAddedText}}

NEMOKAMAS SIUNTIMAS IR LENGVAS GRĄŽINIMAS

PRIVATUMO POLITIKA

PRIEŠ NAUDODAMIESI ŠIA INTERNETO SVETAINE, ATIDŽIAI PERSKAITYKITE ŠIĄ PRIVATUMO POLITIKĄ

ECCO darbuotojai gerbia jūsų privatumą, todėl visos ECCO ir KRM grupės įmonės („ECCO ir KRM filialai“) yra įsipareigoję saugoti identifikuojančią arba galinčią identifikuoti asmenį (asmens duomenis) informaciją, kurią sukaupia, naudoja ir (arba) prie kurios turi prieigą.

 

Kaip asmens duomenys kaupiami, naudojami ir bendrinami priklauso nuo to, su kuriais ir kaip ECCO bei KRM filialais bendraujate. 

 

Šią interneto svetainę lt.ecco.com tiekia ir reguliuoja KRM AG, kuri registruota adresu Rothusstrasse 17, 6331 Hünenberg, Šveicarija (toliau vadinama „mes“, „mus“ ir „mūsų“).

 

Šia privatumo politika norime užtikrinti, kad gautumėte teisingą informaciją apie tai, kaip kaupiame ir tvarkome jūsų asmens duomenis, įskaitant tokią informaciją, kurią privalome pranešti pagal taikytiną asmens duomenų apsaugos reglamentavimą įskaitant pagalES Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą Nr. 2016/679 (BDAR). 

 

Šią privatumo politiką gali papildyti ir kita iš mūsų ar kito ECCO ar KRM filialo gauta informacija ir sąlygomis, taikytinomis šiai svetainei, arba kuria sutikote pasidalinti bendraudami su mumis ar kitu ECCO ar KRM filialu.

 

Visada laukiame jūsų pastabų ir komentarų

  • 1. MŪSŲ KONTAKTINIAI DUOMENYS

    Čia minimas duomenų valdytojas yra KRM AG, kurio registracijos adresas Rothusstrasse 17, 6331 Hünenberg, Šveicarija, jeigu nenurodyta kitaip. Išskleiskite toliau pateiktus skyrius ir išsamiau paskaitykite, kaip su mumis susisiekti.

    • 1.1 Valdytojo (-ių) ir paskirtojo atstovo tapatybė

      Jeigu kitur nenurodyta kitaip, už jūsų asmens duomenų kaupimą ir tvarkymą pagal šią Privatumo politiką („Valdytojas“) atsakingas juridinis asmuo yra: 

       

      KRM AG
      Rothusstrasse 17
      6331 Hünenberg
      Šveicarija
      El. paštas:
      legal@krm.ag

       

      KRM AG Europos Sąjungai yra paskyrusi toliau nurodytą atstovą. Kilus problemoms, susijusiomis su valdytojo vykdomu asmens duomenų tvarkymu, ypatingai priežiūros institucijoms ir duomenų subjektams, reikia kreiptis  į paskirtąjį atstovą.

       

      ECCO Holding A/S

      Industrivej 5

      6261 Bredebro

      Danija

      El. paštas: legal@ecco.com.

      Telefonas: +45 7491 1625

    • 1.2 Mūsų kontaktiniai duomenys

      Jeigu iškilo klausimų arba jums reikia su mumis susisiekti, raginame kreiptis į mus per klientų aptarnavimo atstovus:

       

      el. paštu:                klientuaptarnavimo@ecco.com  

      Telefonas               + 370 52 07 78 50  

      Laišku:                    KRM (POLAND) Sp. z o.o., Bokserska 66A, 02-690 Warszawa, Poland attn..: Customer Care

    • 1.3 Duomenų apsaugos pareigūno kontaktiniai duomenys

      Su mūsų paskirtuoju duomenų apsaugos pareigūnu galima susisiekti:

       

      El. paštu:                legal@ecco.com

      Telefonu                 +45 7491 1733

      Laišku:                    ECCO Holding A/S, Legal Department, Industrivej 5, 6261 Bredebro, Denmark attn.: DPO

  • 2. KAIP NAUDOJAME SLAPUKUS IR JŪSŲ ASMENS DUOMENIS

    Kai jūs bendrausite su mumis, rinksime jūsų asmens duomenis ir naudosime įvairiais tikslais, pvz., šios interneto svetainės valdymui, kas jums padės naudotis įvairiomis mūsų paslaugomis, įskaitant mūsų internetinę parduotuvę, naujienlaiškių prenumeratą, paskyrų kūrimą, bendravimą su mūsų klientų aptarnavimo atstovais, ir kt. Taip pat jūsų asmens duomenis naudojame siekdami įvertinti jūsų pomėgius ir mėgstamas prekes, kad galėtume pritaikyti svetainę jūsų poreikiams ir tobulinti savo paslaugas, siūlyti paslaugas labiau atitinkančias jūsų pomėgius ir pageidavimus.

     

    Jeigu jūsų prašo pateikti informaciją, tai ją galite atskleisti savo nuožiūra. Informacija gali būti reikalinga dėl įstatyminių, sutartinių ar praktinių priežasčių. Mes aiškiai nurodome, ar tokia informacija privaloma. Jeigu atsisakysite atskleisti privalomą informaciją, tai mes negalėsime teikti jūsų pageidaujamų paslaugų (pvz., prenumeruoti naujienlaiškio, sukurti paskyrą ar įsigyti prekių mūsų internetinėje parduotuvėje, ir pan.). 

     

    Kad galėtume nuolat tobulinti savo paslaugas ir bendravimą su jumis, pvz., per naujienlaiškius, kai kuriais atvejais galime jūsų paprašyti duomenų apie savo asmeninius pomėgius, demografinius duomenis ar nuomonę apie mūsų prekes ir paslaugas. Šios papildomosinformacijos teikimas visada yra savanoriškas, tačiau mums labai praverstų, jeigu ją pateiktumėte.

     

    Kaip renkame ir naudojame jūsų asmens duomenis priklauso nuo to, kokiu būdu su mumis bendraujate ir kokiomis mūsų paslaugomis naudojatės. 

     

    Mes, kaip ir kiti ECCO bei KRM filialai, tikime mūsų disponuojamų ir tvarkomų asmens duomenų apsauga, todėl įgyvendinome mūsų įsitikinimu tinkamas technines ir organizacines duomenų apsaugos priemones, kad apsaugotume jūsų duomenis nuo neleistino ar nelegalaus tvarkymo ir netyčinio praradimo, sunaikinimo ar sugadinimo.

     

    Išskleidę toliau pateiktus skyrius, galėsite išsamiau paskaityti, kaip kaupiame ir tvarkome jūsų asmens duomenis įvairiomis situacijomis, įskaitant tvarkomų bendrųjų asmens duomenų kategorijas; netiesiogiai iš jūsų gautų asmens duomenų šaltinius; tvarkomų asmens duomenų paskirtį; ir teisinį tvarkymo pagrindą.

    • 2.1 Slapukų duomenys

    • 2.2 Kai prenumeruojate naujienlaiškius.

      Turite galimybę iš mūsų ir kitų ECCO bei KRM filialų užsisakyti informaciją apie ECCO prekes (batus, krepšius ir pan. aksesuarus), paslaugas, konkursus ir akcijas el. paštu ir SMS pranešimais („Naujienlaiškius“). Panorėję peržiūrėti ECCO ir KRM filialus, spauskite čia. Atitinkamų ECCO ir KRM filialų sąrašas bus reguliariai atnaujinamas, kai bus kokių nors pakeitimų.

       

      Naujienlaiškius ir kitą rinkodaros medžiagą jums siųsime tik tada, jeigu konkrečiai sutikote gauti mūsų naujienlaiškius. 

       

      Jeigu užsisakysite naujienlaiškius per kurią nors iš mūsų svetainių, kurioje nors iš „Brick & Mortar“ ECCO parduotuvių, kurias valdo KRM filialas ar kitu būdu, tada jūsų paprašys pateikti tam tikrus pagrindinius savo duomenis. Privalomi asmens duomenys yra jūsų vardas bei pavardė ir el. pašto adresas („Naujienlaiškio registracijos duomenys“), kurie bus naudojami jūsų registracijos tikslais, patikrinti jūsų el. pašto galiojimą ir siųsti atitinkamus naujienlaiškius. Jeigu mums nepateiksite būtinos informacijos, negalėsite prenumeruoti naujienlaiškių. 

       

      Mes dar galime jums suteikti galimybę mums pateikti papildomus duomenis, ne tik tuos, kuriuos nurodėme kaip būtinus, t.y. lytį, batų dydį ir telefono numerį. Šiuos papildomus duomenis galite teikti savo nuožiūra. Jeigu mums pateiksite papildomus duomenis, mums bus lengviau tobulinti savo paslaugas ir teikti jums pritaikytus pasiūlymus.

       

      Naujienlaiškių siuntimo teisinis pagrindas yra BDAR 6(1) str. a) konkrečiai, jūsų duotas sutikimas prenumeruojant naujienlaiškius.

       

      Visada galite atšaukti savo sutikimą gauti naujienlaiškius ir išsibraukti iš prenumeratorių sąrašo, kad nebesiųstų el. laiškų ar SMS, pagal el. laiškuose, SMS ar kituose iš mūsų gaunamuose pranešimuose pateiktas instrukcijas. Apie tai skaitykite 5 SKYRIUJE (JŪSŲ TEISĖS IR KAIP ATŠAUKTI SUTIKIMUS IR PRENUMERATĄ)

       

      Mūsų naujienlaiškiuose yra, taip vadinami, sekamieji pikseliai. Sekamasis pikselis yra miniatiūrinė grafika, įkomponuota į tokius el. laiškus, kurie siunčiami HTML formatu, kad būtų galima įgalinti registracijos failo įrašymą ir analizę. Tai leidžia atlikti pavykusių ar nepavykusių neinternetinių rinkodarinių akcijų statistinę analizę. Pagal įkomponuotą sekamąjį pikselį galime matyti, ar gavėjas atidarė el. laišką ir kokiomis nuorodomis el. laiške naudojosi gavėjas („Naujienlaiškio sekimo duomenys“). Tokie mūsų naudojami naujienlaiškio sekimo duomenys skirti atlikti bendrą rinkos tyrimą ir optimizuoti naujienlaiškių sklaidą bei naudojimą. To teisinis pagrindas yra BDAR 6(1) str. f) punktas – mūsų teisinis interesas konkrečiai: suprasti pirkėjo elgseną bei dominančias sritis ir užtikrinti veiksmingą ECCO prekių bei paslaugų rinkodarą ir reklamą.

       

      Mes taip pat naudojame naujienlaiškio registracijos duomenis, papildomus duomenis ir naujienlaiškio sekimo duomenis, siekdami atlikti bendrą rinkodaros tyrimą ir pritaikyti arba tobulinti savo svetaines ir savo paslaugų pasiūlymus.  Mes taip pat profiliavimo tikslais susiejame šiuos duomenis su kitais asmens duomenimis, kad būtų galima personalizuoti jūsų veiklą interneto svetainėje, pritaikyti būsimų naujienlaiškių turinį, kad šie labiau atitiktų jūsų pomėgius ir pateikti jums pritaikytus pasiūlymus. Dar apie tai skaitykite 2.8 SKYRIUJE (PROFILIAVIMAS RINKODAROS TIKSLAIS).

    • 2.3 Turint MANO ECCO paskyrą.

      Jeigu pas mus kursite MANO ECCO paskyrą, tada jums reiks pateikti tam tikrą bendrą informaciją, kad tą paskyrą būtų galima sukurti ir valdyti. Privalomi asmens duomenys, įskaitant vardą bei pavardę, lytį, el. pašto adresą ir slaptažodį („Paskyros registravimo duomenys“). Tikslas yra sukurti MANO ECCO paskyrą ir kad ji būtų jums prieinama. Jeigu nepateiksite būtinos informacijos, negalėsime jums sukurti paskyros ir ja nebus galima naudotis.

       

      Prisijungimas per Facebook: Jeigu prisijungėte naudodamiesi savo Facebook paskyra, tuo pat metu mums suteikėte prieigą kaupti ir naudoti jūsų Facebook informaciją, pvz., el. pašto adresą, slaptažodį, vardą, pavardę, gimimo datą, valstybę, kalbą ir kitus duomenis, esančius jūsų viešajame Facebook profilyje, įskaitant puslapius, vaizdo įrašus, kitą jums patinkantį turinį ar skelbimus, kuriais dalijatės, skaitote arba peržiūrite. Facebook profilio informacija bus naudojama registracijai, prisijungimui prie paskyros ir mūsų svetainių ir paslaugų pasiūlymų pritaikymui ar tobulinimui pagal jūsų poreikius. Jeigu norite apriboti iš trečiųjų šalių gaunamos informacijos kiekį, įskaitant ir tą, prie kurios turime prieigą, primygtinai rekomenduojame savo Facebook profilyje pakeisti privatumo nustatymus.   

       

      Dar atkreipkite dėmesį, kad Facebook apie jus irgi rinks duomenis, kai prisijungimui naudosite Facebook paskyrą. Išsamiau apie tai, kaip Facebook kaupia ir naudoja jūsų asmens duomenis, rasite čia.  

       

      Prisijungimas per Google: Jeigu prisijungėte naudodamiesi Google paskyra, tuo pat metu mums suteikiate prieigą kaupti ir naudoti duomenis iš Google, pvz., jūsų el. pašto adresą, slaptažodį, vardą bei pavardę, gimimo datą, valstybę, kalbą ir kitą Google paskyros informaciją, kurią leidžiate matyti trečiosioms šalims. Google paskyros informacija bus naudojama registracijai, prisijungimui prie paskyros ir mūsų svetainių ir paslaugų pasiūlymų pritaikymui ar tobulinimui pagal jūsų poreikius. Jeigu norite apriboti iš trečiųjų šalių gaunamos informacijos kiekį, įskaitant ir tą, prie kurios turime prieigą, primygtinai rekomenduojame savo Google paskyroje pakeisti privatumo nustatymus.   

       

      Dar atkreipkite dėmesį, kad Google apie jus irgi rinks duomenis, kai prisijungimui naudosite Google paskyrą. Išsamiau apie Google paskyros naudojimą prisijungimui rasite čia.

       

      Mes dar galime jums suteikti galimybę mums pateikti papildomus duomenis, ne tik tuos, kuriuos nurodėme kaip būtinus. Tokie papildomi duomenys gali būti gimimo data, šeimyninė padėtis, batų dydis, siuntimo ir atsiskaitymo adresas ir kiti demografiniai duomenys arba informacija apie jūsų pomėgius ir mėgiamus pirkinius. Mes taip pat galime suteikti jums galimybę pateikti asmens duomenis apie kitus žmones (pvz., informaciją apie jūsų vaikus, sutuoktinį, draugus ir pan.). Jeigu pateiksite kitų žmonių asmens duomenis, užtikrinsite, kad informavote tuos asmenis apie jų duomenų pateikimą ir gavote jų sutikimą tai daryti ir leisti mums naudoti pagal šią privatumo politiką. 

       

      Šiuos papildomus duomenis galėsite teikti savo nuožiūra.

       

      Savo MANO ECCO paskyrą galite naudoti savo paskyros duomenims tvarkyti ir mums pateikti papildomus duomenis, kurie mums padėtų tobulinti jums teikiamas paslaugas ir pasiūlymus. Taip pat, turėsite prieigą prie tam tikrų sandorių duomenų apie savo jau įsigytus pirkinius, grąžinimus ir pan.

       

      Siekdami kuo geriau aptarnauti KRM filialų valdomose „Brick & Mortar“  ECCO parduotuvėse, šių ECCO parduotuvių darbuotojai turės prieigą prie jūsų  MANO ECCO paskyros (įskaitant jūsų vardą bei pavardę, el. pašto adresą, pirkimų duomenis ir kitą jūsų mums pateiktą papildomą informaciją), jeigu darbuotojams save identifikavote pateikdami savo el. pašto adresą, vardą, pavardę ar telefono numerį.  ECCO parduotuvės gali naudoti jūsų duomenis, kad jums įtiktų, mūsų vardu gali registruoti informaciją apie jūsų apsilankymą, pvz., datą, pirkinius, grąžinimus ir pan.

       

      Rekomenduojame nuolat atnaujinti savo MANO ECCO paskyros duomenis.

       

      Norint suteikti jums didesnį internetinį saugumą, prieigą prie savo asmens duomenų tam tikrose mūsų svetainės zonose, galima naudoti pasirinktą slaptažodį. Primygtinai rekomenduojame niekam neatskleisti savo slaptažodžio. Bendraudami su jumis, mes niekada neprašysime jūsų slaptažodžio.

       

      Teisinis šiame skyriuje minėto duomenų tvarkymo pagrindas yra BDAR 6(1) str. a) punktas, konkrečiai – jūsų duotas sutikimas kuriant paskyrą.  

       

      Savo MANO ECCO paskyrą galite tvarkyti ir panaikinti prisijungę prie savo paskyros. Apie tai skaitykite 5 SKYRIUJE (JŪSŲ TEISĖS IR KAIP ATŠAUKTI SUTIKIMUS IR PRENUMERATĄ)

       

      Jūsų asmens duomenis dar naudosime bendram rinkos tyrimui ir analizei, kad galėtume pritaikyti ir tobulinti savo svetaines ir paslaugų pasiūlymus. Mes taip pat profiliavimo tikslais susiejame MANO ECCO duomenis su kitais asmens duomenimis, kad būtų galima personalizuoti jūsų veiklą interneto svetainėje ir pateikti jums pritaikytus pasiūlymus (pvz., specialius gimtadienio kuponus, pasiūlymus pamėgtose ar dažnai lankomose ECCO parduotuvėse ir pan.).  Dar apie tai skaitykite 2.8 SKYRIUJE (PROFILIAVIMAS RINKODAROS TIKSLAIS).

       

      Žinokite, kad nenaudosime jūsų el. pašto adreso ir telefono numerio naujienlaiškių siuntimui, jeigu nedavėte atskiro sutikimo gauti tokius naujienlaiškius. 
    • 2.4 Kai naudojatės mūsų internetine ECCO parduotuve

      Mes jums siūlome galimybę įsigyti ECCO prekių per mūsų internetinę parduotuvę. Pirkiniai, įsigyti internetinėje parduotuvėje lt.ecco.com yra apdorojami KRM Baltic SIA , kurios registracijos adresas yra  Jaunmoku iela 34, 1046 Riga, Latvija. Be to, su internetinių parduotuvių naudojimu susijusių jūsų duomenų apdorojimą tvarkome mes.

       

      Jeigu šioje svetainėje ar kurioje kitoje mūsų svetainėje perkate arba atliekate kitus pirkimo veiksmus, mes tvarkome jūsų asmens duomenis, įskaitant jūsų vardą, pavardę, el. pašto adresą, siuntimo ir atsiskaitymo adresą, įsigytų prekių duomenis ir kitą būtiną informaciją įsigytų pirkinių pristatymui („Internetinio sandorio duomenys“).  Šio tvarkymo teisinis pagrindas yra BDAR 6(1) str., konkrečiai, kad toks tvarkymas būtinas sutarties, kurios šalimi esate, galiojimui arba, kad jūsų prašymu būtų galima imtis veiksmų prieš sudarant sutartį.

       

      Mokėjimai: Mokėjimų tvarkymo tikslais, šioje svetainėje integravome šio internetinio mokėjimo paslaugų teikėjo komponentus: Altapay A/S, Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg, Danija (toliau vadinama „Internetinių mokėjimo paslaugų teikėjas“). Kai jau pasirinktas atitinkamas mokėjimo būdas, mes automatiškai perduodame asmens duomenis internetinio mokėjimo paslaugų teikėjui, nes tai būtina mokėjimo apdorojimui. Duomenys taip pat bus naudojami sukčiavimo prevencijos tikslais. Internetinio mokėjimo paslaugų teikėjui perduodami šie asmens duomenys: vardas, pavardė, siuntimo ir atsiskaitymo adresai, pirkimo data, el. pašto adresas, IP adresas, telefono numeris, mobiliojo telefono numeris ir kiti mokėjimo apdorojimui būtini duomenys. Kredito kortelės duomenis jūs tiesiogiai nurodysite internetinio mokėjimo paslaugų teikėjui, kuris toliau perduos būtinus duomenis atitinkamoms kredito kortelių agentūroms, siekiant identifikuoti ir nustatyti kortelės galiojimą bei įvykdyti mokėjimą. Šio tvarkymo teisinis pagrindas yra BDAR 6(1) str., konkrečiai, kad toks tvarkymas būtinas sutarties, kurios šalimi esate, galiojimui arba, kad jūsų prašymu būtų galima imtis veiksmų prieš sudarant sutartį.  

       

      Automatinė patikra dėl sukčiavimo: Jeigu per mūsų internetinę parduotuvę pateikėte užsakymą, mes vykdome automatinę patikrą apsaugai nuo sukčiavimo, siekdami sumažinti sukčiavimo riziką ir neleistiną kredito kortelių naudojimą.  Šiuo tikslu naudojame jūsų asmens duomenis, įskaitant vardą, pavardę, el. pašto adresą, pristatymo adresą, atsiskaitymo adresą, kredito kortelės numerį, galiojimo terminą, saugos kodą ir pirkimo įpročius, kad būtų galima automatizuoti sprendimų priėmimus be žmogaus įsikišimo, siekiant nustatyti, ar yra sukčiavimo ir neteisėto kortelių naudojimo grėsmė. Jeigu kyla įtarimas dėl sukčiavimo, pirkimo sandoris nevykdomas. Tuo atveju, jeigu jūsų pirkimo sandoris atmetamas ir norite tai apskųsti, kreipkitės į mūsų klientų aptarnavimo specialistus pagal 1 SKYRIUJE (MŪSŲ KONTAKTINIAI DUOMENYS) pateiktus kontaktinius duomenis. Šio tvarkymo teisinis pagrindas yra BDAR 6(1) str. f) punktas dėl mūsų teisėto intereso išvengti bei apsisaugoti ir apsaugoti trečiąsias šalis nuo sukčiavimo, netinkamo paslaugų naudojimo ir pinigų plovimo.   

       

      Grąžinimai: Jeigu mums grąžinate kokias nors įsigytas prekes, tada mes tvarkome jūsų asmens duomenis, įskaitant internetinio sandorio duomenis, kurie būtini jūsų grąžinimo prašymui įvykdyti ir jums grąžinti pinigus. Šio tvarkymo teisinis pagrindas yra BDAR 6(1) b) punktas, pagal kurį toks tvarkymas būtinas vykdant sutartį, kurios šalimi esate; ir pagal BDAR 6(1) str. f) punktą, dėl mūsų teisėto intereso teikti paslaugas klientams. 

       

      Taip pat, mes naudojame jūsų internetinio sandorio duomenis, krepšelyje paliktus pirkinius, grąžinimus ir pan. bendrosios rinkotyros tikslais ir siekdami pritaikyti arba patobulinti savo interneto svetaines ar paslaugų pasiūlymus. Mes taip pat profiliavimo tikslais susiejame šiuos duomenis su kitais asmens duomenimis, kad būtų galima personalizuoti jūsų veiklą interneto svetainėje ir pateikti jums pritaikytus pasiūlymus. Dar apie tai skaitykite 2.8 SKYRIUJE (PROFILIAVIMAS RINKODAROS TIKSLAIS).

    • 2.5 Kai lankotės mūsų „Brick & Mortar“ ECCO parduotuvėse

      Galite apsilankyti „Brick & Mortar“ ECCO parduotuvėse, kurias valdo mūsų KRM filialai ir neatskleisdami apie save jokios informacijos. 

       

      Elektroninis kvitas: Siūlome jums pateikti elektroninę jūsų sąskaitos versiją el. paštu, kai perkate vienoje iš KRM filialų valdomų ECCO parduotuvių. Jeigu naudositės šia paslauga, tada išsaugosime jūsų el. pašto adresą kartu su sąskaitos kopija, kad galėtume teikti šią paslaugą, o vėliau galėtume ją pateikti, jeigu jums prireiktų pirkimą įrodančio dokumento. To teisinis pagrindas yra BDAR 6(1) str. f) punktas, t. y. dėl mūsų teisėto intereso teikti paslaugas klientams.

       

      Jūsų el. pašto adreso nenaudosime naujienlaiškiams ar kitai rinkodaros medžiagai, jeigu konkrečiai nenurodysite, kad juos užsiprenumeravote.

       

      Turint MANO ECCO paskyrą: Siekdami kuo geriau aptarnauti KRM filialų valdomose „Brick & Mortar“  ECCO parduotuvėse, šių ECCO parduotuvių darbuotojai turės prieigą prie jūsų  MANO ECCO paskyros (įskaitant vardą bei pavardę, el. pašto adresą, pirkimų duomenis ir kitą jūsų mums pateiktą papildomą informaciją), jeigu darbuotojams save identifikavote pateikdami savo el. pašto adresą, vardą, pavardę ar telefono numerį.  ECCO parduotuvė gali naudoti jūsų duomenis, kad jums įtiktų, o ECCO parduotuvės mūsų vardu gali registruoti informaciją apie jūsų apsilankymą, pvz., datą, pirkinius, grąžinimus ir pan.(„Neinternetinių sandorių duomenys“). Teisinis šiame skyriuje anksčiau minėto duomenų tvarkymo pagrindas yra BDAR 6(1) str. a) punktas, konkrečiai – jūsų duotas sutikimas kuriant paskyrą. Dar peržiūrėkite  2.3 SKYRIŲ (TURINT MANO ECCO PASKYRĄ) ir 2.8 SKYRIŲ (PROFILIAVIMAS RINKODAROS TIKSLAIS).

       

      Užsisakius gauti naujienlaiškius: Jeigu užsiprenumeravote naujienlaiškius ir pasirinkote save identifikuoti ECCO parduotuvėje, pvz., nurodydami savo vardą, pavardę, el. paštą ar telefono numerį, tada ECCO parduotuvė mūsų vardu gali registruoti informaciją apie jūsų apsilankymą, pvz., apsilankymo datą, jūsų pirkinių duomenis, grąžinimus ir pan. („Neinternetinių sandorių duomenys“). Dar peržiūrėkite 2.2 SKYRIŲ (PRENUMERAVUS NAUJIENLAIŠKIUS) ir 2.8 SKYRIŲ (PROFILIAVIMAS RINKODAROS TIKSLAIS).

    • 2.6 Kai kreipiatės į mus per klientų aptarnavimo skyrių ir pan.

      Kai su pastabomis ar klausimais į mus kreipiatės per vieną iš mūsų klientų aptarnavimo atstovų arba el. paštu, šią informaciją išsaugosime ir naudosime siekdami patenkinti jūsų prašymą. Jūsų gali paprašyti papildomos jus identifikuojančios informacijos, pvz., vardo, pavardės, el. pašto adreso, telefono numerio ir valstybės, kad būtų galima atsakyti į jums rūpimus klausimus ir pan. Mes dar galima paprašyti ir kitos informacijos, kurios gali prireikti norint atsakyti į jūsų užklausą. Kiek ir kokios informacijos mums pateikti sprendžiate tik jūs, savo nuožiūra. Tačiau, atminkite, kad neturėdami pakankamai informacijos apdoroti jūsų užklausą, negalėsime patenkinti jūsų prašymo. Šio tvarkymo teisinis pagrindas yra BDAR 6(1) str. f) punktas dėl mūsų teisėtų interesų teikti paslaugas klientams, suprasti pirkėjų elgseną bei pomėgius ir nustatyti, taikyti ir (arba) ginti teisinius ieškinius.  

       

      Mes dar galime paprašyti kitos informacijos, įskaitant sveikatos duomenis, biometrinius duomenis ar specialių kategorijų asmens duomenis, jeigu prieš mus pateiksite ieškinį, o informacija reikalinga nustatyti, taikyti arba ginti ieškinius. To teisinis pagrindas yra BDAR 9(1) str. f) punktas dėl tvarkymo, kuris būtinas nustatyti, taikyti ir (arba) ginti teisinius ieškinius.

    • 2.7 Dalyvavimas konkursuose, apklausose ir pan.

      Kartais galime jums suteikti galimybę dalyvauti konkursuose, apklausose ir pan. Jeigu nuspręsite dalyvauti, tada prašysime, kad mums pateiktumėte tam tikrus duomenis. Kokių duomenų prireiks, priklausys nuo konkretaus konkurso ar apklausos ir pan., tačiau tai gali būti jūsų vardas bei pavardė, el. pašto adresas, amžius, lytis, šeimyninė padėtis ir kita demografinė informacija arba informacija apie jūsų pomėgius ir pirkimo įpročius. Šią informaciją naudosime konkursų ar apklausų ir pan. vykdymui, tačiau ją taip pat naudosime ir bendrosios rinkotyros tikslais, siekdami pritaikyti ar patobulinti savo interneto svetaines ir paslaugų pasiūlymus. To teisinis pagrindas yra BDAR 6(1) str. a) punktas dėl jūsų duoto sutikimo, nusprendus dalyvauti konkurse ar apklausoje ir pan.

       

      Asmens duomenis, gautus jums dalyvaujant konkurse ar apklausoje ir pan. dar galime susieti su kitais jūsų asmens duomenimis profiliavimo tikslais, kaip nurodyta 2.8 SKYRIUJE (PROFILIAVIMAS RINKODAROS TIKSLAIS)

    • 2.8 Profiliavimas rinkodaros tikslais

      Jeigu pas mus save identifikavote, pvz., pirkdami, susikurdami paskyrą arba nurodydami savo vardą bei pavardę, el. pašto adresą ar telefono numerį, tuomet galime susieti apie jus sukauptus asmens duomenis per ankstesnes sesijas, įskaitant sukauptus duomenis, kai naudojotės mūsų interneto svetainėmis, naujienlaiškių sekimo duomenis, vardus ir pavardes, el. paštą, telefono numerį, adresus, Facebook profilio informaciją, Google paskyros informaciją, jūsų demografinius duomenis, pomėgius ir pirkimo įpročius (pvz., lytį, gimimo datą, batų dydį, šeimyninę padėtį, mėgiamas prekes ir pan.), internetinių ir neinternetinių sandorių duomenis, įskaitant paliktus pirkinių krepšelius, grąžinimus ir bendravimą su klientų aptarnavimo specialistais. To paskirtis yra vykdyti bendrą rinkotyrą, įskaitant klientų analizę bei segmentaciją ir vesti statistiką. Be to, galime naudoti informaciją siekdami įvertinti jūsų asmeninius pomėgius, kad galėtume personalizuoti jūsų pirkimo ir svetainės naršymo įpročius, bei optimizuoti mūsų ar mūsų filialų jums teikiamas paslaugas. To teisinis pagrindas yra BDAR 6(1) str. f) punktas – mūsų teisėti interesai konkrečiai: suprasti pirkėjo elgseną bei dominančias sritis ir užtikrinti veiksmingą ECCO prekių bei paslaugų rinkodarą ir reklamą. 

       

      Jeigu užsiprenumeravote naujienlaiškius, tada naudosime ir jūsų asmens duomenis, siekdami pritaikyti naujienlaiškių turinį, kad šis labiau atitiktų jūsų pomėgius ir kad galėtume asmeniškai pritaikyti pasiūlymus. To teisinis pagrindas yra BDAR 6(1) str. a) konkrečiai, jūsų duotas sutikimas prenumeruojant naujienlaiškius.

       

      Jeigu nesutinkate ir norite tam prieštarauti, susiekite su mumis 1 SKYRIUJE (MŪSŲ KONTAKTINIAI DUOMENYS) nurodytais kontaktais ir mes liausimės naudoję jūsų asmens duomenis profiliavimui rinkodaros tikslais

    • 2.9 $name

  • 3. KAIP BENDRINAME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS SU KITAIS

    Tam, kad mūsų paslaugos būtų jums prieinamos ir kad galėtume teikti pageidaujamas paslaugas bei pagalbą ir apskritai vykdyti savo verslą, mes turėsime atskleisti ir perduoti jūsų asmens duomenis kitiems ECCO ir KRM filialams bei trečiosioms šalims, pvz., IT tiekėjams, rinkodaros agentūroms, logistikos paslaugų teikėjams, mokėjimo paslaugų teikėjams ir pan.

     

    Užtikriname, kad neparduosime ir nenuomosime jūsų asmens duomenų trečiosioms šalims, kad jos galėtų naudoti jūsų asmens duomenis savo pačių rinkodaros tikslais, nebent tam turėtume jūsų sutikimą.

     

    Kai naudosime duomenų tvarkytojus jūsų asmens duomenų tvarkymui mūsų vardu, reikalausime, kad jie tvarkytų jūsų asmens duomenis vadovaudamiesi mūsų nurodymais. Mes taip pat reikalaujame, kad duomenų tvarkytojai pasirašytų atitinkamas sutartis, suteikiančias pakankamas garantijas užtikrinti tinkamas technines ir organizacines priemones taip, kad duomenų tvarkymas atitiktų taikytinus duomenų apsaugos reglamentavimo reikalavimus ir užtikrintų tinkamą jūsų teisių apsaugą.

     

    Tuo atveju, jeigu trečiosioms šalims atskleisime jūsų asmens duomenis, kurios nėra duomenų tvarkytojai pagal mūsų numatytas instrukcijas, bet veikia kaip nepriklausomi duomenų tvarkytojai, tuomet pasistengsime užtikrinti, kad jie būtų patikimi ir įgyvendintų tinkamas technines ir organizacines priemones, kad apsaugotų jūsų duomenis ir pateiktų mums aiškius įsipareigojimus laikytis taikytino duomenų apsaugos reglamentavimo reikalavimų ir nenaudotų iš mūsų gautų asmens duomenų kitiems tikslams, o tik suderėtoms paslaugoms teikti ir statistinę analizę atlikti anonimizuotai.

     

    Išskleiskite toliau pateiktus skyrius ir išsamiau paskaitykite, kaip bendriname jūsų asmens duomenis.

    • 3.1 Gavėjų kategorijos

      Pagrindinės jūsų asmens duomenų galimų gavėjų kategorijos:

       

      A. Paslaugų teikėjai

      Jūsų asmens duomenis galime teikti savo patikimiems trečiųjų šalių paslaugų teikėjams, kurie, mūsų vardu, veikia, palaiko ir (arba) prižiūri mūsų IR sistemas ir IT infrastruktūrą, mūsų interneto svetaines, tvarko mūsų mokėjimus, vykdo statistinę analizę, siunčia naujienlaiškius, pristato jums iš mūsų įsigytas prekes, teikia pagalbą pirkėjams ir atlieka kitas mums svarbias paslaugas.

       

      B. Kiti KRM filialai

      Jeigu pas mus susikūrėte paskyrą, tada galime atskleisti jūsų asmens duomenis kitoms mūsų valdomoms ar priklausančioms įmonėms („KRM filialai“), kad veiktų jūsų MANO ECCO paskyra, žr. 2.3 SKYRIUS (TURINT MANO ECCO PASKYRĄ).

       

      Jeigu kažką nusipirkote iš vieno mūsų KRM filialų per mūsų internetinę parduotuvę, tada bus atskleisti pirkimo duomenys, kad KRM filialas galėtų suderinti juos su apskaitininkais ir mokesčių inspekcija.  

       

      Taip pat mes galime atskleisti jūsų asmens duomenis kitiems KRM filialams ir kitais atvejais, kad jie galėtų mums suteikti atitinkamas paslaugas.

       

      C. Kiti ECCO filialai

      Jūsų asmens duomenis galime atskleisti ECCO Sko A/S, kuri registruota adresu Industrivej 5, 6261 Bredebro, Danija ir kitoms įmonėms, priklausančioms arba valdomoms ECCO Sko A/S arba kurioms priklauso ar kurios valdo ECCO Sko A/S („ECCO filialai“), kad galėtų mums suteikti atitinkamas paslaugas.

       

      D. Teisėti perėmėjai

      Jūsų asmens duomenų perdavimas kitam juridiniam asmeniui gali būti vykdomas, kai mūsų verslas ar jo dalis perduodamas dėl reorganizacijos, turto pardavimo, konsolidacijos, sujungimo ar pan.

       

      E. Kiti atskleidimai

      Be tų sričių, kurioms davėte sutikimą atskleisti asmens duomenis ar kur atskleisti būtina pasiekti tikslą (-us), kuriems jie buvo sukaupti, asmens duomenys dar gali būti atskleidžiami ypatingomis situacijomis, kai turime priežastį manyti, jog tai būtina, siekiant identifikuoti, susisiekti ar imtis teisinių veiksmų prieš ką nors, kas prieštarauja (sąmoningai ar nesąmoningai) mūsų teisėms ar pažeidžia, niokoja nuosavybę, kenkia vartotojams ar kam nors kitam, kas gali nukentėti nuo tokios veiklos, arba kaip nors kitaip, kai būtina nustatyti, taikyti ar ginti savo teisinius ieškinius. 

    • 3.2 Duomenų perdavimas trečiosioms šalims

      Naudojimasis paslaugų teikėjais ir jūsų asmens duomenų atskleidimas kitiems ECCO ir KRM filialams bei kitiems gavėjams, gali reikšti jūsų asmens duomenų perdavimą valstybėms, kuriose neveikia duomenų apsaugos reguliavimas, kaip tai vyksta jūsų jurisdikcijoje, ir gali būti neužtikrinama atitinkamo lygio asmens duomenų apsauga, kuria rūpinasi ES Komisija ar nacionalinė duomenų apsaugos institucija (taip vadinamoms „nesaugioms trečiosioms valstybėms“). Šiai kategorijai priskiriamos (bet tuo neapsiribojama) tokios šalys kaip Jungtinės Valstijos, Kanada, Kinija, Honkongas, Makau, Taivanas, Vietnamas, Singapūras, Tailandas, Malaizija, Japonija, Pietų Korėja, Indonezija, Australija ir Naujoji Zelandija.

       

      Mes reikalaujame, kad visi jūsų asmens duomenų gavėjai  jūsų duomenų apsaugai suteiktų atitinkamus saugiklius, kai jie perduodami „nesaugioms trečiosioms valstybėms“, laikantis standartinių duomenų apsaugos sąlygų, kuriuos BDAR 46(2) straipsniu patvirtino ES Komisija. Jeigu norite išsamiau sužinoti apie mūsų naudojamas standartines duomenų apsaugos sąlygas, žr. čia. Jeigu gavėjas yra sertifikuotas pagal JAV privatumo apsaugą, tai tai pat laikoma atitinkamų saugos priemonių suteikimu, siekiant apsaugoti jūsų asmens duomenis, žr. ES Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 46(2) straipsnį. Išsamiau apie JAV privatumo apsaugą skaitykite čia.  

       

      Jeigu turite klausimų, kreipkitės į mūsų klientų aptarnavimo atstovus 1 SKYRIUJE (MŪSŲ KONTAKTINIAI DUOMENYS) nurodytais kontaktais.

  • 4. KAIP ATŠAUKTI IR PANAIKINTI SAVO DUOMENIS

    Jūsų asmens duomenis laikysime tokia forma, kad būtų galima jus identifikuoti ne ilgiau, negu būtina tiems tikslams, kuriems jie buvo sukaupti ir teisėtai tvarkomi. Tai reiškia, mes laikysime ir tvarkysime jūsų asmens duomenis tol, kol teiksime jums paslaugas, ir po to tiek, kiek reikės, jeigu po to prireiktų spręsti galimus ginčus, ir tiek, kiek tai numatyta įstatymuose. Po to, jūsų asmens duomenis mes arba panaikinsime, arba anonimizuosime, kad pagal juos jūsų nebebūtų galima identifikuoti. 

     

    Mes pašalinsime visą informaciją, kuri, mūsų vertinimu, yra netiksli arba neaktuali laiko požiūriu, arba dėl kokios nors kitos mūsų turimos informacijos.

     

    Jeigu mums pateiksite prašymą raštu, jūsų asmens duomenis ištrinsime arba anonimizuosime nedelsiant, nebent laikyti juos turėtume teisinį pagrindą. Apie tai skaitykite 5 SKYRIUJE (JŪSŲ TEISĖS IR KAIP ATŠAUKTI SUTIKIMUS IR PRENUMERATĄ) 

  • 5. JŪSŲ TEISĖS IR KAIP ATŠAUKTI SUTIKIMUS IR PRENUMERATĄ

    Pagal taikytiną duomenų apsaugos reglamentavimą turite tam tikrų teisių. Kai kurios iš šių teisių yra itin sudėtingos, jose yra išimčių, atitinkamai, jums rekomenduojama perskaityti susijusius įstatymus ir priežiūros institucijų gaires, kad visiškai išsiaiškintumėte šias teises. Tačiau, jeigu išskleisite toliau pateiktas skiltis, rasite glaustas šių teisių santraukas.

    • 5.1 Prieigos teisė

      Turite teisę gauti patvirtinimą, ar mes tvarkome jūsų asmens duomenis. Be to, turite teisę gauti išsamesnę informaciją apie mūsų laikomus asmens duomenis ir kaip ir kokiomis aplinkybėmis juos tvarkome, teisę gauti šių asmens duomenų kopiją.

    • 5.2 Teisė ištaisyti

      Turite teisę ištaisytinetikslius savo asmens duomenis ir, atsižvelgiant į jų tvarkymo paskirtį, papildyti nepilnus duomenis.

    • 5.3 Teisė ištrinti

      Tam tikrais atvejais turite teisę prašyti panaikinti savo asmens duomenis nedelsiant. Tai galima padaryti tokiomis aplinkybėmis: i) asmens duomenys nebereikalingi tam tikslui, kuriam buvo kaupiami ar kitaip tvarkomi; ii) atšaukiate sutikimą tvarkymui pagal sutikimą; iii) tvarkymas skirtas tiesioginės rinkodaros tikslams ir iv) asmens duomenys buvo tvarkomi neteisėtai.  Tačiau, yra tam tikros bendrosios duomenų panaikinimo išimtys. Tokios išimtys taikomos tada, kai tvarkymas būtinas: i) naudojantis saviraiškos ir informacijos laisve; ii) esant teisiniams įsipareigojimams; arba iii) nustatant, vykdant ar ginant teisinius ieškinius. 

    • 5.4 Teisė riboti tvarkyma

      Tam tikrais atvejais turite teisę apriboti savo asmens duomenų tvarkymą . Apribojus tvarkymą, galime ir toliau saugoti jūsų asmens duomenis. Tačiau, juos tvarkysime tik i) gavę jūsų sutikimą; ii) nustatant, vykdant ar ginant teisinius ieškinius; iii) gindami kito fizinio ar juridinio asmens teises; arba iv) dėl svarbių viešųjų interesų. 

    • 5.5 Teisė į duomenų perkeliamumą

      Kadangi teisinis pagrindas tvarkyti duomenis yra jūsų sutikimas, o toks tvarkymas yra vykdomas automatizuotai, turite teisę gauti savo asmens duomenis struktūruotu, įprastai naudojamu ir įrenginio skaitomu formatu. Tačiau, ši teisė netaikytina, jeigu tai galėtų neigiamai paveikti kitų asmenų teises ir laisves.

    • 5.6 TTeisė nesutikti

      Turite teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų asmens duomenys, remiantis konkrečia situacija, tačiau tik tiek, kiek tam yra teisinio pagrindo; duomenys tvarkomi, jeigu tas tvarkymas būtinas i) atlikti užduotį, reikalingą visuomenės interesams ar vykdyti kokį nors ECCO įgaliotą pavedimą; ar ii) ar mūsų ar trečiosios šalies vykdomais teisėtais interesais. Tokiu atveju mes liausimės tvarkyti jūsų asmens duomenis, nebent galėtume įrodyti teisinį tokio tvarkymo pagrindą, kuris yra aukščiau jūsų interesų, teisių ir laisvių arba toks tvarkymas yra atliekamas nustatant, vykdant ar ginant teisinius ieškinius.

       

      Jūs taip pat turite teisę nesutikti, kad mes tvarkytume jūsų asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslais (įskaitant profiliavimą tiesioginės rinkodaros tikslais). Jeigu išreikšite prieštaravimą, mes liausimės tvarkytijūsų asmens duomenis minėtais tikslais.

    • 5.7 Teisė atšaukti sutikimą

      Kadangi tvarkymo teisinis pagrindas yra jūsų sutikimas, turite teisę bet kada tą sutikimą atšaukti.

       

      Jeigu atšauksite duotą sutikimą, tada liausimės tvarkyti jūsų asmens duomenis, nebent tolesnis tvarkymas leidžiamas arba reikalingas pagal taikytiną asmens duomenų reglamentavimą ar kitus taikytinus įstatymus ir kitus teisės aktus. Jūsų sutikimo atšaukimas niekaip nepaveiks tvarkymo teisėtumo, remiantis sutikimu iki jo atšaukimo.

       

      Jeigu susilaikysite duoti reikalingus sutikimus arba vėliau tuos sutikimus atšauksite, gali būti, kad negalėsite naudotis kai kuriais mūsų paslaugų pasiūlymais.

    • 5.8 Teisė apskųsti duomenų apsaugos priežiūros institucijai

      Jūs visada galite pateikti skundą savo vietos duomenų apsaugos priežiūros institucijai. Duomenų apsaugos priežiūros institucija Lietuvoje yra

       

      Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija

      Žygimantų g. 11-6a

      011042 Vilnius

      Lietuva

      www.ada.lt 

       

      Mes visokeriopai stengsimės užtikrinti jūsų asmens duomenų apsaugą, informuosime jus apie tai, kaip tvarkome jūsų asmens duomenis ir laikysimės taikytino duomenų apsaugos reglamentavimo. Jeigu jūsų netenkina jūsų asmens duomenų tvarkymas ir apsauga ar iš mūsų gauta informacija, raginame jus, kad mus apie tai informuotumėte ir galėtume pasitaisyti. Nedvejodami kreipkitės, jeigu norite pasinaudoti savo teisėmis.

       

      Kreipkitės į mus 1 SKYRIUJE (MŪSŲ KONTAKTINIAI DUOMENYS) nurodytais kontaktais. Pageidautume, kad pateiktumėte mums susijusią informaciją, reikalingą patenkinti jūsų prašymą: vardą bei pavardę ir el. pašto adresą, kad galėtume jus identifikuoti. Pasistengsime kuo skubiau atsakyti į jūsų užklausą.

       

      Visada galite atšaukti savo sutikimą gauti naujienlaiškius ir kt. iš prenumeratorių sąrašo, kad nebesiųstų el. laiškų, pagal el. laiškuose, SMS ar kituose iš mūsų gaunamuose pranešimuose pateiktas instrukcijas.

       

      Jeigu pas mus turite susikūrę paskyrą, tada prisijungę galite ją tvarkyti arba panaikinti.

  • 6. NUORODOS Į KITAS INTERNETO SVETAINES

    Galime pateikti nuorodas į trečiųjų šalių interneto svetaines. Šių susietų interneto svetainių nekontroliuojame, todėl neprisiimame atsakomybės už su mūsų svetainėmis susietų trečiųjų šalių elgesį. Prieš atskleidžiant savo asmens duomenis rekomenduojame išsiaiškinti šios svetainės naudojimo sąlygas ir privatumo politiką.

  • 7. ŠIOS PRIVATUMO POLITIKOS PATAISOS

    Pasiliekame teisę, ateityje savo nuožiūra, įtraukti, keisti ar pašalinti šios privatumo politikos dalis, siekdami, kad čia pateikiama informacija apie tai, kaip kaupiame ir tvarkome jūsų asmens duomenis, būtų aktuali ir tinkama.

     

    Šią privatumo politiką gali papildyti ir kita iš mūsų ar kito ECCO ar KRM filialų gauta informacija ir sąlygomis, taikytinomis šiai svetainei, arba kuria sutikote pasidalinti bendraudami su mumis ar kitu ECCO ar KRM filialu.

    Naujausią mūsų privatumo politikos versiją visada galima rasti lt.ecco.com

     

    Jeigu sutikote gauti mūsų naujienlaiškius ir kitą informaciją, mes taip pat jus tiesiogiai el. paštu informuosime apie mūsų privatumo politikos pasikeitimus. 

     

    2018 m. gegužės mėn. versija


    ECCO & KRM Affiliates

    Šalis

    ECCO Distributors DAC

    Ireland

    ECCO France S.A.S.

    France

    ECCO Holding A/S

    Denmark

    ECCO Holst A/S

    Denmark

    ECCO Leather B.V.

    The Netherlands

    ECCO Shoes Trade Ltd.

    Turkey

    ECCO Shops Vestdanmark A/S

    Denmark

    ECCO Sko A/S

    Denmark

    KRM (Austria) GmbH

    Austria

    KRM (Cyprus) Ltd.

    Cyprus

    KRM (Czech Republic) s.r.o.

    Czech Republic

    KRM (Danmark) A/S

    Denmark

    KRM (Deutschland) GmbH

    Germany

    KRM (Great Britain) Ltd.

    UK

    KRM (Hungary) Kft.

    Hungary

    KRM (Norway) AS

    Norway

    KRM (Poland) Sp.z.o.o.

    Poland

    KRM (PORTUGAL), LDA

    Portugal

    KRM (Sweden) AB

    Sweden

    KRM Adriatic d.o.o.

    Croatia

    KRM AG

    Switzerland

    KRM Footwear Romania SRL

    Romania

    KRM Footwear d.o.o. Beograd-Novi Beograd

    Republic of Serbia

    KRM Kenkä Oy

    Finland

    KRM OBUTEV SL, trgovsko podjetje, d.o.o.

    Slovenia

    KRM Retail (Slovakia) s.r.o.

    Slovakia

    KRM Switzerland AG

    Switzerland

    SIA KRM Baltic

    Latvia